רולדה עם קרם בטעם קינדר
הכינה ושיתפה – Robin Schenk
מצרכים-
6 ביצים
6 כפות סוכר
4 כפות שמן
1 סוכר וניל
2 וחצי כפות קקאו
חצי כפית נס קפה
1/2 כוס קמח/בפסח קמח תפוחי אדמה או קורנפלור
1 וחצי כפות קורנפלור
הקרם-
4 כפות גדושות מחית או ממרח קינדר
250 מ”ל שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה –
לרפד תבנית תנור בנייר אפיה ולשמן אותו.
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר וניל וסוכר בהדרגה עד לקצף יציב ,
להוריד מהירות מיקסר ולהוסיף חלמונים ,
מחצית מכמות השמן כ 2 כפות ואז את הקמח , קורנפלור , קקאו ואת יתרת השמן ,
לצקת את בלילת הרולדה לתבנית ולאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות .
מוציאים מהתנור והופכים את העוגה עם נייר האפייה עליה על נייר אפייה חדש ,
מסירים את נייר האפייה שעל העוגה
בעזרת נייר האפייה מגלגלים את העוגה לרולדה ומניחים להתייצבות והתקררות
הקרם-
4 כפות גדושות מחית או ממרח קינדר
250 מ”ל שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות אבקת סוכר
מכניסים לקערת מיקסר שמנת מתוקה, פודינג וניל ואבקת סוכר , מקציפים עם וו בלון עד קציפה במרקם יוגורט. עוצרים את פעילות המיקסר ומוסיפים את מחית הקינדר , ממשיכים להקציף עד קציפה יציבה.
פותחים את הרולדה המגולגלת מניחים את הקרם על הרולדה ומשטחים בעזרת כף או פלטה עד כיסוי מלא של הרולדה בקרם.
בזהירות רבה מגלגלים את הרולדה , אפשר להיעזר גם בנייר אפייה.
להעביר להקפאה לשעה עד שעתיים
ציפוי :
להמיס במיקרו/סיר
100 גרם שוקולד מריר
חצי כוס (125 מ"ל) שמנת מתוקה
להוציא את הרולדה מההקפאה ולצפות את הרולדה בציפוי שהוא חם .להכניס למקרר