רולדה במילוי קרם קינדר בוואנו

 

Robin Schenk
רולדה עם קרם בטעם קינדר
הכינה ושיתפה – Robin Schenk
מצרכים- 
6 ביצים
6 כפות סוכר
4 כפות שמן
1 סוכר וניל
2 וחצי כפות קקאו
חצי כפית נס קפה
1/2 כוס קמח/בפסח קמח תפוחי אדמה או קורנפלור
1 וחצי כפות קורנפלור
הקרם-
4 כפות גדושות מחית או ממרח קינדר
250 מ”ל שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה –
לרפד תבנית תנור בנייר אפיה ולשמן אותו.
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם סוכר וניל וסוכר בהדרגה עד לקצף יציב ,
להוריד מהירות מיקסר ולהוסיף חלמונים ,
מחצית מכמות השמן כ 2 כפות ואז את הקמח , קורנפלור , קקאו ואת יתרת השמן ,
לצקת את בלילת הרולדה לתבנית ולאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות .
מוציאים מהתנור והופכים את העוגה עם נייר האפייה עליה על נייר אפייה חדש ,
מסירים את נייר האפייה שעל העוגה
בעזרת נייר האפייה מגלגלים את העוגה לרולדה ומניחים להתייצבות והתקררות
הקרם-
4 כפות גדושות מחית או ממרח קינדר
250 מ”ל שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות אבקת סוכר
מכניסים לקערת מיקסר שמנת מתוקה, פודינג וניל ואבקת סוכר , מקציפים עם וו בלון עד קציפה במרקם יוגורט. עוצרים את פעילות המיקסר ומוסיפים את מחית הקינדר , ממשיכים להקציף עד קציפה יציבה.
פותחים את הרולדה המגולגלת מניחים את הקרם על הרולדה ומשטחים בעזרת כף או פלטה עד כיסוי מלא של הרולדה בקרם.
בזהירות רבה מגלגלים את הרולדה , אפשר להיעזר גם בנייר אפייה.
להעביר להקפאה לשעה עד שעתיים
ציפוי :
להמיס במיקרו/סיר
100 גרם שוקולד מריר
חצי כוס (125 מ"ל) שמנת מתוקה
להוציא את הרולדה מההקפאה ולצפות את הרולדה בציפוי שהוא חם .להכניס למקרר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *