רולדה עם קצפת והיא ללא גלוטן ומתאימה גם לפסח

 

אריאלה אביטן
הנה לכם מתכון לרולדה לפסח
הכי קלה והכי הכי טעימה
מאת -אריאלה אביטן משתפת מתכון
מצרכים-
5 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס קורנפלור
שקית סוכר וניל
קורט מלח
קצפת –
שמנת מתוקה /אפשר צמחי לפרווה
אינסטנט וניל
3/4 כוס חלב/חלב צמחי
אופן הכנה –
להקציף את הביצים לקצף תפוח.
להוסיף את הסוכר להנמיך מהירות .
להוסיף את הקורנפלור .
לשמן נייר אפיה על התבנית של התנור לאפות 10 ד' בדיוק
לצנן 5 דקות לגלגל .
בזמן הזה להכין את הקצפת למלא ולקשט
למלא
ולמרוח גם למעלה
לקשט מה שבא לכם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *