רולדות שמרים שוקולד פרווה – מתכון אליפות לשבת

רויטל בן חמו
ואיי והריח בבית מה איתו??
רולדות שמרים מעלפותת👌👌
שבת מבורכת בטעם שוקולד
פרווה !
מאת רויטל בן חמו
מתכון (מתכון הבצק של חגית)
מצרכים- 
1 קילו קמח
1וחצי כפות שמרים 20 גר'
כוס סוכר
כוס שמן
3 ביצים
2 סוכר וניל
כף שטוחה מלח
כוס וחצי מים פושרים
מילוי
6 כפות קקאו
2 כוסות סוכר
2 כפיות נס קפה
בערך כוס שמן
לערבב היטב
אופן הכנה –
לשים הכל במיקסר וללוש במהירות איטית לפחות ל 8 דקות
לעטוף ולשים להתפחה שעה וחצי במקום חמים.
לחלק את הבצק ל 8 כדורים
כל כדור מרדדים לעלה דק ומורחים מהמילוי
מגלגלים לרולדה כל 2 כאלה מחברים יחד ומגלגלים אחד עם השני
יוצאות 4 עוגות .
לשמן תבניות אינגליש קייק
לשים בהתפחה נוספת לפחות חצי שעה
למרוח ביצה לפזר מי שאוהב סוכריות חומות או שומשום
להכניס לתנור 170 מעלות עד שמקבלים צבע יפה וזהוב להוציא ולמרוח ישר שהן חמות זיגוג
מילוי
6 כפות קקאו
2 כוסות סוכר
2 כפיות נס קפה
בערך כוס שמן
לערבב היטב
זיגוג
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
להרתיח היטב ולצנן
להוסיף פקק ת וניל
ומעט מעט רום
איך שהרולדות יוצאות לזגג אותם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *