שווארמה בייתית באפס מאמץ

Sarit Danino
אף חייבת להמליץ – שווארמה בייתית!! 🔝🔝🔝
הלוואי ויכולתי להעביר לכן את הטעם הנדיר
מתכון -שרית דנינו
המצרכים –
1/2 כף תבלין שנקרא – פלפל מקאלף (ניתן להשיג בשווקים)
1/2 כף כורכום
1/2 כף תבלין לשווארמה
1/2 כף מלח
 1 ק"ג של פרגיות
אופן ההכנה –
להוציא את הפרגיות ולנקות
לערבב בתוך תערובת התבלינים הזו
(לבקש מהקצב פרוסות חזה שלמות של הפרגית ולא שיחתוך לקוביות כמו שאתן רגילות
שמשפדים).
ואז על  נייר אפיה לסדר את כל הפרגיות לגובה, אחת על השנייה.
לסגור את דפנות הנייר על כל המגדל שנוצר ואז לעטוף מלמעלה בעוד נייר אפיה ולהניח בתוך סיר ג'חנון.
לסגור את הסיר ולהכניס לתנור לשעה וחצי – 180 מעלות 🔥🔥🔥
כשמוכן להוציא את הגוש מהניירות ישר לתוך מסננת כי יש המון נוזלים…..
לאחר כ-5 דק' לחתוך פרוסות דקות כמו בתמונה וזהו סה-טו
בנות יקרות אתן לא מבינות איזה מוששש
כל המשפחה עפה על זה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *