אין צורך לטגן
אפשר לאפות בתנור
להגיש מיד לאחר האפייה.
מצרכים-
קילו חזה עוף פרוס לשניצלים
תערובת ביצים –
2 ביצים
כף קורנפלור
מלח
פלפל שחור
מעט שום גבישי
מעט פפריקה
כפית חרדל
כף סויה/טריאקי
צלחת עם פירורי לחם
אפשר להוסיף להם כל תבלין
אופן ההכנה –
להכניס את פרוסות חזה העוף לתערובת הביצים.
בפירורי לחם אפשר לשים כל תבלין או קצת מלח ופלפל שחור .
לצפות בפירורי לחם ולשים על גבי נייר אפייה שריססנו בשמן זית.
אחר כך לרסס טוב בשמן גם למעלה.
לאפות 200 מעלות 10 עד 15 דקות.
להגיש מיד