מתכון לקיש בטטה ובצל

קיש בטטה ובצל מטוגן
טעים טעים וקל
מאת -אורלי אוחנה כהן
מצרכים-
בצק פריך מלוח תוצרת מעדנות או בצק עלים
2 בטטות חתוכות לקוביות וצלויות בתנור- או במיקרו לרכך.
2 בצלים חתוכים לטבעות מטוגנים במעט חמאה
מלית – לערבב יחד
2 ביצים
100 גרם גבינת פטה מפוררת
50 גבינה בולגרית מפוררת
פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט
חצי שמנת מתוקה
אופן הכנה –
1. לשטח בצק בתבנית פאי קוטר 22
2. להכניס למקפיא ל 10 דקות , להוציא , להניח נייר אפייה ומעליו משקולת (חומוס, שעועית לבנה) לאפות כ-10 דקות ב180 מעלות
3. להוציא מהתנור , להסיר את המשקולת, לפזר על תחתית הבצק קוביות בטטה ובצל מטוגן לשפוך מעל את המלית ולאפות עד להזהבה כ 20 דקות
בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *