אחת העוגות המושלמות – תפוזים מעלפת

Beti Cohen

 

מתכון לעוגת תפוזים של מלי מאירוב

 

מצרכים-

6 ביצים להפריד

כוס וחצי סוכר

3/4 כוס שמן

כוס מיץ תפוזים

גרידה מתפוז

2 כוסות קמח

שקית אבקת אפייה

שקית סוכר וניל

קורט מלח

אופן הכנה –

נקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב ונוציא לצד .

באותה קערת המיקסר נקציף את החלמונים עם חצי כוס סוכר.

לקבלת קצף תפוח.

נוריד מהירות לנמוכה.

ונוסיף – שמן, מיץ,וניל,גרידה,מלח וקמח.

נקפל בעדינות את קצף החלבונים לתוך התערובת.

לשיש-

נוציא כוס מהתערובת.

נוסיף לה כפית קקאו ורבע כפית אבקת אפייה וכפית מיץ.

נשפוך את התערובת הבהירה לתבנית עם חור – אנודייז ממליצה.

או סיר פלא. לא לשמן.

נשפוך את התערובת החומה ונקשקש עם שיפוד.

נאפה 170 מעלות שעה.

נבדוק אם מוכן קיסם למרכז העוגה.

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *