עוגת תפוחים אגוזים וקינמון המתכון של אמא
מלווה אותי כבר שנים
תבנית אינגליש
מצרכים-
2 ביצים
רבע כוס מיץ תפוזים
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
2 תפוחים לקלף ולחתוך קוביות
כף סוכר חום
גרידה מתפוז
כפית קינמון
3 כפות אגוזי מלך חתוכים
כוס ורבע קמח תופח
אופן ההכנה
לערבב קוביות תפוחי עץ עם סוכר חום וקינמון ואגוזים.
לערבב בקערה את הביצים סוכר שמן מיץ ואחר כך להוסיף קמח.
למזוג חצי בלילה לתבנית לשים חצי מתערובת תפוחים
ואז שוב למזוג בלילה ובסוף תפוחים.
אפייה 170 מעלות 40-50 דקות.
אחרי האפייה אפשר לזלף למעלה דבש או סילאן או מייפל.
או אבקת סוכר