מתכון לקיש בטטה
משתפת מתכון – יפה סבג
מצרכים-
לבצק
200 גר קמח (2 כוסות חד פעמי קר)
100 גרם חמאה
1 ביצה
כף מים
למילוי-
2 בטטות
לפרוס לאפות בתנור או במיקרו.
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
100 גרם בולגרית מעודנת
1/2 מיכל שמנת לבישול
2 ביצים
כף קמח
מלח
פלפל
מעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה –
לשמן תבנית פאי – לא גדולה אפשר מלבנית.
להכין בצק מכל המרכיבים ולשטח על התבנית גם לדפנות.
לאפות את הבצק 10 דקות 180 מעלות.
לסדר פרוסות בטטה על הבצק,לערבב את כל המרכיבים האחרים לשפוך מעל.
לאפות על 170 מעלו 35 או 40 דקות בהצלחה