עוגת לוטוס וגבינה
מאת – אסתי זוארץ
תבנית 22/ 24 '
מצרכים-
לתחתית-
250 גרם עוגיות לוטוס
100 גרם חמאה
כף ממרח לוטוס
לשכבת הקצפת –
500 מיל שמנת מתוקה
גביע גבינה לבנה 9%
3 כפות סוכר
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
לציפוי:
חצי צנצנת ממרח לוטוס
אופן הכנה-
לתחתית לוטוס-
מפוררים את עוגיות הלוטוס היטב, ממיסים חמאה במיקרוגל
מוסיפים את ממרח הלוטוס מערבבים ומוסיפים את פירורי הלוטוס .
משטחים את הפירורים לתחתית התבנית ,מהדקים קלות מניחים בצד ומכינים את הקצפת
לשכבת הקצפת-
בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג וניל עד לקצף יציב
מוסיפים מיכל גבינה לבנה בתנועות קיפול
מורחים בצורה אחידה את שכבת הקצפת שהקצפנו מעל שכבת הפירורי לוטוס .
מכסים את התבנית ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.
לציפוי ממרח לוטוס-
לאחר 4 שעות שהעוגה התייצבה ממיסים במיקרוגל לכמה שניות ממרח לוטוס,
מורחים את הלוטוס מעל לעוגה בעדינות
בהצלחה אסתי זוהרץ ✨✨✨