חצילים מטוגנים של פלאפל "הקוסם" ,התוכן רך רך והמעטפת פריכה משגעת ♡♡♡
חצילים מטוגנים, קריספיים
אריאלה גולדמן
מצרכים-
1 חציל
חופן מלח גס
מערבבים יחד חצי כוס קמח + חצי כוס קורנפלור
שמן לטיגון עמוק
אופן הכנה –
פורסים את החציל לפרוסות דקות.
מניחים את החצילים במגש ומפזרים מעל מלח גס. משאירים בצד כשעה
שוטפים את החצילים ומניחים במסננת לכ- 15 דקות על מנת שיזלגו מהם כל הנוזלים.
טובלים כל חתיכה בקמח והקורנפלור,מנערים.
מטגנים כ- 7 דקות בשמן עמוק, כשתי דקות לכל צד, הופכים פעמיים במהלך הטיגון