*עלי סיגר במילוי שקדים*
נועם זיגדון
כ-30 סיגרים
כוס אנברסלית 240 מ"ל
לשמור במקרר
ניתן להקפיא לפני או אחרי הטיגון
המצרכים-
חבילת עלי סיגר מופשרים
למילוי שקדים-
½-3 כוסות שקדים טחונים
2 ביצים L
1 כוס סוכר
גרידה מחצי לימון
כפית תמצית שקדים
לסירופ-
3 כוסות סוכר
½-1 כוסות מים
מיץ מחצי לימון
1 שקית תה
לדבק –
2 כפות קמח
½ כוס מים
אופן הכנה –
הדבק – לערבב טוב לתערובת סמיכה ללא גושים .
להרתיח את מרכיבי הסירופ כ-20 דקות לצנן
מילוי –
לטחון את השקדים הביצים הסוכר הגרדת לימון והתמצית שקדים לתערובת אחידה לגלגל לנקניק דק
לחצות את העלה סיגר ל-2
לשים בקצה הישר והרחב את המילוי
לקפל משני הקצוות
לקראת הסוף למרוח דבק
ולסגור עד הסוף
לטגן בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב
לטבול בסירופ
להכניס את הקצות לקערה עם קוקוס
באהבה נועם זיגדון ❤️