עוגיית נס קפה בשכבות

אסתי

עוגיית נס קפה בשכבות

מתכון מאת אסתי

המצרכים-

לבצק:

400 גרם חמאה או מרגרינה נטורינה

2 שקיות סוכר וניל

1 שקית א.אפיה

2 כפות סוכר

5 חלמונים(צהוב)

כף שטוחה שמרים

8 כפות מי ברז

קמח לפי הצורך

בערך 5 כוסות מדידה של קמח

 

אופן ההכנה-

לחלק את הבצק ל 3 חלקים

לרדד כל חלק על נייר אפיה למלבן דק ולשים בצד את שלושת הבצקים שרידדנו

ורק אחרי שמסיימים לרדד את השכבות מתחילים להקציף את המרנג !

 

למרנג מילוי נס קפה :

6 חלבונים

2 כוסות סוכר

להקציף ולהוסיף בהדרגה סוכר

כשמסיימים עם הסוכר

מוסיפים

3 כפות שטוחות נס קפה

כף גדושה קקאו

מרכיבים

מניחים על תבנית גדולה של תנור בצק מרודד אחד

ומורחים חצי מהמרנג

מניחים על המרנג שכבת בצק מרודדת

ומעל מורחים את החצי הנותר של המרנג

ומעל מניחים שכבת בצק שלישית ואחרונה

מכניסים לתנור בחום 160 170 מעלות עד להשחמה קלה

בערך 20 25 דקות

בהצלחה אסתי ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *