מתכון למרק תימני

סיגל דוד בוקסדורף

 

 

המצרכים

מרק

חלקי  4 כרעיים או חלקי עוף

בצל גדול

שיני שום

עגבניה

4 תפוחי אדמה חצויים

מעט שמן

2 כפות א.מרק עוף

2 כפות חוואיג' למרק

כפית כמון

כפית כורכום

פלפל שחור

מלח

צרור כוסברה קצוצה

אופן הכנה –

נבשל חלקי עוף
להרתחה. נוסיף בצל חצוי
כמה  שיני שום תפוחי אדמה ושאר התבלינים.
לאחר  20 דקות בישול
נוסיף כוסברה ונבדל עד שהכל רך על אש נמוכה מכוסה.

חילבה שלי💚
צרור כוסברה
10-12 שיני שום
לרסק בבלנדר
להוסיף לימון ללא הקליפה
2 פלפל חריף ירוק להוסיף
כף מלח
להוסיף מעט מים
להוסיף את החילבה המושרה כשעתיים במים
להמשיך לערבב בבלנדר
ולהוסיף מים קרים מאוד תוך כדי
החילבה מוקצפת ועולה מעלה
בתיאבון 💚

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *