תבשיל אסאדו חגיגי בתנור

 

Daniela Haim
תבשיל אסאדו בתנור ❤️
דניאלה חיים
מצרכים-
כ- 2 קילו בשר אסאדו עם עצם טרי
רבע כוס שמן זית
1/4 כוס סילאן
כף חרדל דיז'ון גרגרים
כפית פלפל שחור גרוס
מלח גס קצת
עלי תימין צרור
אופן הכנה –
לוקחים קערה
ומערבבים-
שמן זית ,סילאן , חרדל
פלפל גרוס
ומלח גס.
לוקחים את הנתח ומתבלים בתערובת
מכל הצדדים .
בתבנית גדולה שנכנסת לתנור –  שמים שמן זית ,
בצלי שלוט ,ראש שום חצוי ,כרשה פרוסה אפשר גזרים ,תפוחי אדמה.
ומעל מניחים את הנתחים של האסאדו. מזלפים קצת סילאן ושמן זית.
מפזרים עלים של טימין.
סוגרים טוב טוב מכל הכיוונים שלא יתייבש עם נייר אפיה ועל זה נייר כסף
אפשר ורצוי להכין הכל מראש יום לפני שישב ככה לילה במקרר.
על הבוקר מכניסים לתנור .(אפשר גם באותו יום)
לבדוק במהלך האפייה אם חסר נוזלים להוסיף , וגם להפוך את הנתח לפחות כמה פעמים.
 4-5 שעות בתנור על 160 מעלות לא על טורבו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *