בוריקיטס מסלוניקי של אמא חבל שאי אפשר להעביר את הריח בבית.
מאת – אסתר אופיר
מצרכים-
לבצק
3 כוסות קמח רגיל
3/4 כוס שמן
חצי חבילת חמאה 100 גר
מים לפי הצורך בערך כוס עד כוס וחצי
למילוי-
קובייה גבינה בולגרית
תפוח אדמה בינוני מעוך
חלמון ביצה
אופן הכנה –
מערבבים כל המצרכים של בצק , לבצק אחיד.
מרדדים לעובי דק.
יוצרים עיגולים קטנים (עם כוס) ממלאים בתערובת מברישים עם החלבון שנשאר ומפזרים קצת שומשום.
בתיאבון (רצוי ומומלץ לאכול עם ביצה קשה)