הלחמניות שלי לפסח לא מחליפה באף לחמניה אחרת

לחמניות תפוחות ושוות המתכון של סבתא עובר מדורי דורות

מכינים כמו פחזניות בדיוק

מצרכים –

כוס מים

1/4 כוס שמן

חצי כפית מלח

פלפל שחור רבע כפית

כוס קמח מצה

חצי כפית אבקת אפיה

3 ביצים

אופן הכנה –

נכניס לסיר את המים שמן ותבלינים.

לאחר שרותח נשפוך את הקמח ואבקת אפיה ונערבב עוד כחצי דקה.

נקרר כדקה

ואז נשבור ביצה אחרי ביצה ונערבב טוב טוב

נמתין כמה דקות.

בידיים רטובות ניצור כדורים גדולים.

על נייר אפיה

נכניס לתנור 190 מעלות 20 דקות לאחר מכן ננמיך ל- 170 לעוד 30 דקות .

אני משאירה בתנור כבוי ורק אחר כך מוציאה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *