העוגה שתמיד מצליחה
תמיד עסיסית
תמיד רכה וטעימה
הכי קלה פשוטה ואהובה
ותמיד עם טעם של עוד!!
משתפת – גילה מוגמי
עוגת שוקולד עם קרם גנאש/ברכי כהן
מצרכים –
1 וחצי כוסות קמח
1 וחצי כוסות סוכר – אפשר פחות
3 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס מים
3 כפות קקאו
3 כפות אבקת פודינג וניל
1 כף רום
1 כף נס קפה
1 אבקת אפיה
אופן הכנה –
לערבב ביצים סוכר ,מים ואחר כך להוסיף את שאר החומרים.
לערבב הכל יחד לתערובת אחידה וחלקה.
לשים בתבנית 26 או 2 תבניות אינגליש
להכניס לתנור שחומם מראש ל160 -170 מעלות
בערך כמחצית השעה אולי קצת יותר עד להתייצבות.
כשהעוגה מוכנה להכין את הגאנש
להמיס בסיר על אש קטנה –
חבילת שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה או ריצ ולערבב עד שמסמיך מעט ולשפוך על העוגה ולפזר סוכריות
בהצלחה
אני אישית הכפלתי כמויות