חלות לשבת כמו במאפיה

תמי בר-ישי
חלות לשבת של מאפיה
תמי בר ישי
מצרכים-
1 קג קמח מנופה
2 כפות שמרים
4 כפות סוכר
2 כוסות מים (500 מל)
חצי כוס שמן
לאחר מכן להוסיף 1 כף מלח
אופן הכנה –
לערבב קמח שמרים וסוכר להוסיף מים.
ללוש בקערת המיקסר עם וו גיטרה להוסיף בהדרגה שמן ומלח.אם יש צורך בעוד טיפה מים תוסיפו.
ללוש 10 דקות. לכסות ולהתפיח –
התפחה ראשונה שעה.
להוריד נפח
לתת לבצק התפחה נוספת של חצי שעה.
לחלק לכדורים (12 כדורים ל-3 חלות של 4 רצועות)
לתת לכדורים מנוחה של רבע שעה, לפתוח כל כדור עם מערוך לרצועה ארוכה, לגלגל לנחש, ואז לקלוע צמות
שוב התפחה של חצי שעה
ביצה, סומסום, 180 מעלות כחצי שעה

קליעת חלה 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *