גביניות שמרים לשבועות
המתכון הכי טעים שיש
מצרכים-
חצי קילו קמח
כף שמרים יבש
רבע כוס סוכר
2 ביצים
100 גר' חמאה
חצי כפית מלח
כשליש כוס חלב
מלית –
טוב טעם 500 גר'
ביצה
2 סוכר וניל
2 כפות גדושות אינסטנט וניל
3/4 כוס סוכר
נוסיף חופן צימוקים
אופן הכנה –
נלוש בקערת המיקסר את הבצק לישה של 10 דקות
ניתן לבצק התפחה שעה .
נחלק ל-2 ונרדד כל חלק למלבן
נחלק לריבועים
נערבב את הגבינה יחד עם שאר המצרכים.
נשים במרכז הריבוע כף
נהדק את הצוות לאמצע וניצור מעטפה.
נניח בתבנית .
ניתן התפחה של חצי שעה.
נאפה 180 מעלות עד שמשחימות
נזלף מי סוכר מעל
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים להרתיח לסירופ.