מקלונים מלוחים שלא מפסיקים לנשנש..
פריכים וטעימים
ממליצה להכין לאורחים שלכם
מאת –רבקה סחראי
מצרכים-
קג קמח
2 שקיות א.אפיה
2 מחמאה/חמאה (400 גר')
1 כף מלח
כוס שומשום
2 כוסות מים חמימים
כפית סוכר
ציפוי –
ביצה עם קצת מים לערבב טוב טוב
שומשום שחור ולבן ,קצח,זעתר
אפשר להוסיף קימל זרעי שומר
אופן הכנה –
לערבב כל המצרכים ולעבד אותם לבצק חלק.
במידה והבצק יבש להוסיף עוד מים בהדרגה.
ליצור נחשים או בצורת כעכים עגולים כמו עוגיות עבאדי .
לטבול בביצה ובשומשום לבן עם שחור/קצח.
ולאפות עד להזהבה 170 טורבו.
ניתן לצפות גם באורגנו או זעתר.
שבת שלום
וחג שמח