עלי סיגר במילוי שקדים
מתכון של נועם זיגדון
הכין מאיר סבג
מצרכים –
כ-30 סיגרים
כוס אנברסלית 240 מ"ל
לשמור במקרר
ניתן להקפיא לפני או אחרי הטיגון
חבילת עלי סיגר מופשרים
*למלוי שקדים*
½-3 כוסות שקדים טחונים
2 ביצים L
1 כוס סוכר
גרידת לימון מחצי לימון
1 כפית תמצית שקדים
*לסירופ*
3 כוסות סוכר
½-1 כוסות מים
מיץ מחצי לימון
1 שקית תה
*לדבק*
2 כפות קמח
½ כוס מים
לערבב טוב לתערובת סמיכה ללא גושים
אופן הכנה –
להרתיח את מרכיבי הסירופ כ-20 דקות
לצנן
לטחון את השקדים הביצים הסוכר הגרדת לימון והתמצית שקדים לתערובת אחידה לגלגל לנקניק דק
לחצות את העלה סיגר ל-2
לשים בקצה הישר והרחב את המילוי
לקפל משני הקצוות
לקראת הסוף למרוח דבק
ולסגור עד הסוף
לטגן בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב
לטבול בסירופ
להכניס את הקצות לקערה עם קוקוס
באהבה נועם זיגדון ❤️