מתכון לספינג' הכי מיוחד
מתאים לראש השנה
רחל עטייה
מצרכים
לסירופ
2 כוסות סוכר
חצי כוס מיץ תפוז
3 כוסות מים
קליפת לימון
סוכר וניל
עלי עטרה
כוכב אניס
מיץ מחצי לימון
אפשר להוסיף דבש
לבצק –
חצי קילו קמח
כף שמרים
כף סוכר
כפית מלח
2 כוסות מים ועוד לפי צורך
סוכר וניל
חבילה אינסטנט וניל
רבע כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה –
קודם מכינים את הסירופ אפילו יום לפני מאחסנים במקרר לבשל עד שמסמיך..
הבצק – במיקסר – שמים חצי קילו קמח שמרים וכל מצרכים.
לבחוש הכל יחד להוסיף מים לפי הצורך לבצק דביק לא נוזלי.
להניח כשעה ללוש שוב.
עוד 40 דקות בערך מנוחה .
כשרואים בועות בבצק אפשר להתחיל לטגן .
לקחת חתיכה מהבצק לשטח בעדינות בידיים רטובות להכניס לשמן החם 160 מעלות .
להוציא על רשת לצנן לטבול בסירופ
בתאבון רחל עטיה