עוגת קרם שניט עם קרם פטיסייר

רחלי קסלסי
קרם שניט עם קרם פטיסייר!
קרם שניט מהמם!
מתכון מת – רחלי קסלסי
מצרכים
חבילת עלים של קרם שניט
לקרם פטיסייר:
5 חלמונים
500 מ"ל חלב
50 גר קורנפלור
140 גרם סוכר
2 כפיות מחית וניל
2 שמנת מתוקה
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
אופן הכנה –
לקערת החלמונים נוסיף מעט חלב מה – 500 מ"ל, את הסוכר וקורנפלור ונערבב עד לבלילה בהירה
בינתיים נרתיח את שארית החלב עם 2 כפות מחית וניל
כשהוא כמעט רותח נוסיף בהדרגה לתוך החלמונים תוך כדי ערבוב מהיר אבל לא נוסיף את כולו
כשנשאר קצת חלב בסיר לשפוך את כל הבלילה שערבבנו חזרה לסיר ונמשיך לערבב עד שמגיעים לקרם סמיך נכבה את האש ונעביר את הקרם לקערה שציפינו בניילון נצמד
נניילן במהירות את הקרם ( לא מעל הקרם צמוד לגוף הקרם כמו שמניילנים בצק פריך) ונכניס למקרר ללילה
בבוקר להוציא את הקרם ולהקציף אותו לקרם סמיך
ניקח 2 שמנת מתוקה ו 2 כפות פודינג ונקציף
נוסיף לקרם את השמנת.
ונערבב בעדינות עד לאיחוד
נמרח על עלה את הקרם ועליו נשים עוד עלה עם אבקת סוכר
ונכניס להתייצבות במקרר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *