עוגת תפוחים ואגוזים מושלמת וקלה
מירב דהן
המצרכים –
4 תפוחים זהובים חתוכים לקוביות + כף קינמון ו2 כפות סוכר חום ולערבב
3/4 כוס סוכר
כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
4 ביצים
רבע כוס צימוקים
כף קינמון
חצי כוס אגוזים קצוצים
אופן הכנה –
לערבב בקערה 3/4 כוס,ביצים , סוכר, כוס שמן
להוסיף 2 כוסות קמח תופח
ורבע כוס צימוקים
ולשפוך מעל התפוחים
לערבב היטב .
לשמן תבנית ולשפוך את התערובת
לפזר מעל אגוזים קצוצים
ולתנור 180 מעלות 40 דקות