פרגיות ברוטב פטריות

צילום – Avital Azulay

 

פרגיות ברוטב פטריות

מצרכים-

4 סטיק פרגיות נקי וחצוי

או 4 כרעיים נקיים/שוקיים

בצל קצוץ

קופסא פטריות טריות פרוס

כפית פפריקה

שום כתוש 1-2

מלח

פלפל

חצי כפית כורכום

כף מרק פטריות.

כף רוטב צ'ילי /סילאן

מתכונים לפסח 

אופן הכנה –

לטגן את הבצל לקירמול.

לתבל את הפרגיות שום כתוש ובתבלינים.

להוסיף לבצל ולטגן משני הצדדים.

להוסיף את הפטריות וקצת מים

לבשל חצי שעה עד שמסמיך ומצטמצם הרוטב.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *