כרוב מאודה בטעם של פעם

Yonit noy

 

כרוב מאודה

מאת יונית נוי

 

 

המצרכים-

חצי כרוב

בצל

שן שום

כוס עגבניות שרי או 2 עגבניות קוביות

גזר

קופסה רסק קטנה

סילאן

פפריקה

מלח

פלפל

מרק עוף

אופן הכנה –

אני חותכת כרוב לרצועות שוטפת טוב במים ואח"כ שופכת מים רותחים לשטיפה נוספת ולריכוך הכרוב.

בסיר מטגנת בצל עם שום כתוש,עגבניות שרי,קוביות גזר

מוסיפה את הכרוב ,מוסיפה קופסת רסק עגבניות,כף סילאן,פפריקה מתוקה וחריפה,

מלח פלפל,אבקת מרק עוף ומוסיפה בערך 2 כוסות מים פושרים,מערבבת מדיי פעם ומבשלת עד שהכרוב מתרכך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *