לביבות כרישה

לביבות כרישה הלביבה שכולם מכינים לחגים

גם בפסח גם בראש השנה

מצרכים-

2 כרשות גדולות

2 תפוחי אדמה מבושלים.

2 בצל ירוק קצוץ

מלח

פלפל שחור

חצי כפית כמון

2 ביצים

4 כפות קמח מצה /פירורי לחם

אופן הכנה –

נבשל את הכרישות חתוכות במים עד שיתרככו.

נרסק תפוחי אדמה וגם נקצוץ את הכרישה אחרי סינון וקירור.

נוסיף את שאר המצרכים ונערבב.

ניתן לתערובת לנוח כשעה.

נטגן בשמן עמוק

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *