לחם שום חלום

אתי אזריה גוזלן
לחם שום חלום!!!!
הכי קל בעולם והכי טעים שיש😍
מאת – אתי אזריה גוזלן
מצרכים-
צרור פטרוזיליה
ראש שום
לבצק –
3 כוסות קמח
כף שמרים
3 כפות שמן זית
כפית מלח
כוס מים
אופן ההכנה –
את עלי הפטרוזיליה והשום  מכניסה למעבד קוצצת דק דק.
 מרבע מהכמות  משאירה בקערה בצד
וכל היתר יכנס לבצק שבמיקסר
לשים במיקסר
קמח, שמרים, שמן, מלח ומים. ללוש עד שמתקבל בצק גמיש ורך.
להתפיח שעה .
 לאחר מכן אני מורידה את הנפח ושוב שמה להתפחה  של 20-30 דקות
מחלקת את הבצק ויוצרת אצבעות או כל צורה שתרצו.
נונת לנוח עוד כחצי שעה.
מכניסה לתנור 180 מעלות עד להשחמה ( משחים מהר לשים לב )
בינתים בקערה בנפרד של הפטרוזיליה והשום שמה רבע כוס שמן זית ומערבבת,
ברגע שהלחם משחים מעט מורחת על זה את התערובת של השמן זית פטרוזיליה ושום,
ואז שוב לתנור ל 2 דקות אחרונות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *