מוקפץ עוף עם קשיו, נודלס וירקות

מוקפץ עוף עם קשיו, נודלס וירקות

איך על המוקפץ הזה הכי טעים שיש

מצרכים-

חצי קילו רצועות חזה עוף

ךהשרות עם –

כף גדושה קורנפלור 2 כפות רוטב סויה ופלפל שחור .

כף מיץ לימון

לירקות-

פלפלים בצבעים לרצועות

פלפל חריף חצי פרוסות\גזר רצועות

סלרי ענף אחד קצוץ

בצל קצוץ גס

שן שום קצוצה

רבע כרוב פרוס דק

רבע כוס סויה

3 כפות טריאקי

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

2 כפות סילאן

מלח אם צריך פלפל שחור

אופן הכנה –

נערבב רצועות העוף עם קורנפלור סויה,לימון ופלפל שחור.

נחמם ווק עם שמן ונטגן רצועות העוף.

נוציא לצד.

נטגן לפי הסדר

בצל ,סלרי ,שום ,גזר פלפלים ולבסוף כרוב.

נוסיף את כל התיבול והעוף נקפיץ לכמה דקות עד שמוכן.

נוסיף חצי כוס מים.

נבשל נודלס-(בפסח אפשר עם אורז או אטריות כשר לפסח ) ונוסיף אחר הבישול לסיר.

נקשט בקשיו שקלינו אותם על מחבת לפני.

וגם שומשום.

בתאבון לכם

זה ממש טעים

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *