המצרכים –
מרק
חלקי 4 כרעיים או חלקי עוף
בצל גדול
שיני שום
עגבניה
4 תפוחי אדמה חצויים
מעט שמן
2 כפות א.מרק עוף
2 כפות חוואיג' למרק
כפית כמון
כפית כורכום
פלפל שחור
מלח
צרור כוסברה קצוצה
אופן הכנה –
נבשל חלקי עוף
להרתחה. נוסיף בצל חצוי
כמה שיני שום תפוחי אדמה ושאר התבלינים.
לאחר 20 דקות בישול
נוסיף כוסברה ונבדל עד שהכל רך על אש נמוכה מכוסה.
חילבה שלי💚
צרור כוסברה
10-12 שיני שום
לרסק בבלנדר
להוסיף לימון ללא הקליפה
2 פלפל חריף ירוק להוסיף
כף מלח
להוסיף מעט מים
להוסיף את החילבה המושרה כשעתיים במים
להמשיך לערבב בבלנדר
ולהוסיף מים קרים מאוד תוך כדי
החילבה מוקצפת ועולה מעלה
בתיאבון 💚