עוגיות דאבל שוקולד

עוגיות בצק שוקולד עם מלא נטיפי שוקולד צ'יפס

מצרכים –

150 גר' חמאה

חצי כוס סוכר חום

2 כפות סוכר לבן

שקית וניל

ביצה

כוס ורבע קמח תופח

מעט מלח

3 כפות קקאו

כוס נטיפי שוקולד צ'יפס.

אופן הכנה –

בקערת המיקסר נקרים את החמאה עם סוכר ווניל.

נוסיף ביצה ואחר כך קמח וקקאו.

נערבב עד שהבצק חלק.

נוסיף נטיפי השוקולד.

שמים על תבנית עם נייר אפיה כף גדושה במרווחים .

אפייה 180 מעלות 10 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *