עוגת גבינה בחושה והכי קלה

עוגת גבינה קלה להכנה

עם שילוב ריבת פטל – לא חובה

מכינים תבנית קפיצים מרופדת בניר בתחתית 24 בקוטר

לשמן את הדפנות

 

מצרכים-

לתחתית-
150 גרם ביסקוויטים-אפשר עוגיות הין של פסח
80 גרם חמאה מומסת
לתערובת הגבינה-
5 ביצים
כוס סוכר
כפית מחית וניל/ת. וניל טהורה
3 כפות מלאות  קורנפלור
3 כפות אינסטנט פודינג ווניל
250 גר' גבינת שמנת

500 גר' גבינה לבנה

שמנת חמוצה

רבע כוס שמנת מתוקה

ריבת פטל או תות חלקה.

אופן הכנה –

טוחנים את הביסקוויטים מוסיפים את החמאה המומסת מערבבים
ומשטחים בתבנית.

מערבבים את הגבינות עם סוכר ומוסיפים ביצים ואחר כך מוסיפים הכל גם קורנפלור ואינסטנט.

מעבירים את הבלילה מעל התחתית.

לוקחים 2-3 כפות ריבת פטל ומערבבים בשיוש לתוך הגבינה מלמעלה.

מכניסים לתנור מחומם על 150 מעלות.

אפיה בערך שעה ורבע עד שהעוגה אפויה ויציבה.

לשים תבנית עם מים למטה.

או להכניס את התבנית רק אם היא סגורה ולא קפיצית ,לתוך התבנית עם המים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *