קיש ברוקולי

קיש ברוקולי טעים וקל

תבנית 24 עגולה

אפשר להכין ללא בצק עלים

כדי שיהיה כשר לפסח

מצרכים-

בצק עלים בגודל של התבנית והשוליים

חצי קילו ברוקולי טרי או קפוא

2 בצלים מטוגנים

תפוח אדמה מבושל מרוסק

שמיר קצוץ בחופן/פטרוזיליה

קוטג'//גבינה צפתית מפוררת

שמנת מתוקה

3 ביצים

חצי כוס קמח תופס /אפשר של פסח

מלח ופלפל שחור

אופן הכנה –

משמנים תבנית עם ניר אפיה.

מהדקים בצק עלים לקרקעית וגם לדפנות.נבשל את הברוקלי 15 דקות .

נסנן ונקרר. נקצוץ.

נערבב עם כל מצרכי המלית.

נעביר את הבלילה מעל הבצק.

נאפה 50 דקות 180 מעלות

אפשר להכין ללא הבצק

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *