עוגת סברינה של פעם

צילום – שירן חדד

עוגת סברינה קלה וטעימה

העוגה של פעם

בקלי קלות

המצרכים-

5 ביצים
חצי כוס סוכר
קורט מלח
שקית סוכר וניל

רבע כוס שמן

רבע כוס מיץ תפוז או מים
חצי כוס סולת
חצי כוס קמח

לסירופ להרתיח

כוס סוכר

2 כוסות מים

חצי בקבוק ת. רום

 

אופן הכנה –
להפריד ביצים .

להקציף החלבונים עם מלח סוכר  ווניל לקצף יציב,

להוריד מהירות של המיקסר  להכי נמוך

ולהוסיף את בהדרגה החלמונים, שמן   ואחר כך להוסיף  את הסולת והקמח בהדרגה.
לצקת את הבלילה לתבנית קפיצית 24  מרופדת עם  נייר אפייה.

לאפות  בתנור 180 מעחות חצי שעה .
למזוג את הסירופ מעל העוגה החמה.
לאחר קרור מלא מכינים את הקרם.
שמנת וחצי מתוקה
4 כפות אבקת סוכר

2 כפות אינסטנט

מקציפים לקצף יציב .

מצפים את העוגה ומקשטים בדודבן

4 thoughts on “עוגת סברינה של פעם

  1. אילנה לוי says:

    שאלה אפשר להמיר את הסולת בקמח באותו היחס?

    הגב
  2. אילנה לוי says:

    האם אפשר להמיר את הסולת בקמח באותו היחס?
    תודה.

    הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *