קינמונים – שמרים סינבון לשבת

חני קונאשוילי
קינמונים❤
הכי טעים
מאת חני קונאשוילי
מצרכים- 
500 גרם קמח
1 כף שמרים
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית ונילי
100 גרם חמאה מומסת
1 ביצה+ חלמון
1כוס 240 מיל חלב פושר
רבע כוס מים (אולי נצטרך פחות)
חצי כפית מלח.
אופן הכנה-
בקערת מיקסר לערבב שמרים וקמח.
להוסיף סוכר ביצים וכוס חלב
ללוש 2 דקות.
להוסיף חמאה ללוש כ3 דקות.
להוסיף מלח להמשיך.
לבדוק אם הבצק יבש להוסיף כל פעם מעט מים פושרים (אולי לא נצטרך את כל הרבע כוס)
הבצק צריך להיוצ גמיש ולא דביק בכלל.
לשים מעל כף שמן לעגל לכדור לכסות להתפיח
שעה וחצי.
חהוריד על שיש מקומח קלות.
לחלק ל2.
לרדד למלבן דק.
להבריש בחמאה מומסת
לפזר סוכר ומעל לפזר קינמון.
לגלגל לרולדה.
לחתוך לעובי הרצוי.
להעמיד על הצד .
לכסות בניילון רופף להתפיח שעה.
להבריש בביצה מהולה בכף מים.
לפזר מעל סוכר.
לאפות ב180 מעלות
***אני אפיתי בטורבו****
איך שמוציאים
להבריש בסירופ קר.
לסירופ:
חצי כוס מים
רבע כוס סוכר
כפית תמצית וניל
להביא לרתיחה לבשל כמה דקות ולקרר.
בהצלחה חני❤❤❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *