דג מטוגן – מתכון מנצח וטיפים

איטל איטלי
טיפים לדג מטוגן מנצח
מאת – איטל איטלי
טיפ 1: חשוב שהדג יהיה טרי ולא מלא מים שהוא יכיל לפחות 80 אחוז דג לכן אני משתמשת בחברת רוזנרס או דגים טריים
שהדגים אצלם לא מתכווצים ולא מלאים במים
טיפ 2: מחבת טובה עדיף ציפוי שיש איכותי שאין חום גבוה שיכול לפרק את הדג
טיפ 3 : לייבש את הדג לקמח היטב ולהשרות בבלילה לפחות מספר דק
למתכון
מצרכים –
צלחת קמח
לבלילה :
כוס קמח
כוסברה יבשה או טריה קצוצה/פטרוזיליה
מעט אבקת שום
מלח פלפל שחור
מעט כורכום
2 ביצים
כוס מי סודה או בירה לבנה לטרוף היטב עד שמגיע מרקם כמו של יוגרוט
שמן ומחבת עמוקה
אופן ההכנה-
את הדג נפשיר נשים מלח ולימון חצי שעה
נשטוף נייבש עם נייר סופג.
נקמח היטב ונלחץ על הדג תוך כדי קימוח מכל הצדדים.
נכניס לבלילה שטרפנו
נטגן בשמן עמוק עד להזהבה .
נוציא לנייר סופג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *