תפוחי אדמה שחומים צלויים בתנור

כרמית מ. דהאן
תפוחי אדמה אפויים בתנור
מאת – כרמית דהאן
מצרכים-
חבילת תפוחי אדמה קטנים
חצי כוס שמן זית
טימין
רוזמרין
מלח גס
פפריקה מתוקה
ופלפל שחור גרוס
שום גבישי
אופן ההכנה- 
שמים את תפוחי האדמה בסיר עם מים
מביאים לרתיחה ומבשלים רבע שעה
מורידים מהאש מסננים מהמים שוטפים במים קרים
חותכים את התפוחי אדמה לחצי מסדרים בתבנית
יוצקים שמן זית
מוסיפים את הטימין והרוזמרין
מתבלים במלח גס פלפל שחור גרוס ופפריקה מתוקה מערבבים היטב
מכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך 30 דקות
מוציאים מערבבים ומחזירים לתנור לעוד רבע שעה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *