קיש ברוקולי טעים וקל
תבנית 24 עגולה
אפשר להכין ללא בצק עלים
כדי שיהיה כשר לפסח
מצרכים-
בצק עלים בגודל של התבנית והשוליים
חצי קילו ברוקולי טרי או קפוא
2 בצלים מטוגנים
תפוח אדמה מבושל מרוסק
שמיר קצוץ בחופן/פטרוזיליה
קוטג'//גבינה צפתית מפוררת
שמנת מתוקה
3 ביצים
חצי כוס קמח תופס /אפשר של פסח
מלח ופלפל שחור
אופן הכנה –
משמנים תבנית עם ניר אפיה.
מהדקים בצק עלים לקרקעית וגם לדפנות.נבשל את הברוקלי 15 דקות .
נסנן ונקרר. נקצוץ.
נערבב עם כל מצרכי המלית.
נעביר את הבלילה מעל הבצק.
נאפה 50 דקות 180 מעלות
אפשר להכין ללא הבצק