רוזלך של קפה לנדוור
הכי טעים ביום חורפי וקר
המתכון המקורי
מצרכים-
3 כוסות מדודות קמח מנופה
כפית שמרים
רבע כוס שמן זית כן כן שמן זית!
כוס מים פושרים
מעט מלח
אופן ההכנה –
לערבב הכל יחד בקערת המיקסר וללוש לבצק חלק.
ולהתפיח להכפלת הנפח.
לחלק את הבצק ל 4 כדורים לכסות ולהתפיח שוב.
לרדד דק דק.. למרוח נוטלה ולגלגל לרולדה.
לחתוך לפרוסות. על גבי נייר אפייה.
להכניס לתנור שחומם מראש על 230 מעלות. כן כן 230 מעלות!
ל10 דקות בלבד!!
להוציא אותם כשהם לבנים עדיין.
לפזר אבקת סוכר
בתיאבון.