רוזלך של קפה לנדוור -המתכון של המקור

Oshrit Tsukron Damsky
רוזלך של קפה לנדוור
הכי טעים ביום חורפי וקר
המתכון המקורי
מצרכים-
3 כוסות מדודות קמח מנופה
כפית שמרים
רבע כוס שמן זית כן כן שמן זית!
כוס מים פושרים
מעט מלח
אופן ההכנה –
לערבב הכל יחד בקערת המיקסר וללוש לבצק חלק.
ולהתפיח להכפלת הנפח.
לחלק את הבצק ל 4 כדורים לכסות ולהתפיח שוב.
לרדד דק דק.. למרוח נוטלה ולגלגל לרולדה.
לחתוך לפרוסות. על גבי נייר אפייה.
להכניס לתנור שחומם מראש על 230 מעלות. כן כן 230 מעלות!
ל10 דקות בלבד!!
להוציא אותם כשהם לבנים עדיין.
לפזר אבקת סוכר
בתיאבון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *