תבשיל פרגיות שומר וכרפס

 

פרח בן עזרא
תבשיל מבית אמא
מאת – פרח בן עזרא
מצרכים-
חציקילו פרגיות חתוכות
בצל
עלי כרפס -סלרי עלים
חופן שמיר
2 שומר פרוס
2 כוסות אפונה קפואה
פרוסות מלימון
מעט מרק עוף
כורכום
פפריקה
2 כפות סויה/סילאן
אופן ההכנה –
לטגן בצל להזהבה יפה, להוסיף את הפרגיות  לטגן קלות.
להוסיף עלי כרפס פרוס, שמיר ,אפונה ושומר פרוס .
להוסיף תבלינים ,
טיגון קל של הכל יחד.
אחר כך להוסיף מים רותחים לכיסוי .
לבשל שעה מכוסה במכסה על להבה בינונית נמוכה.
במידת הצורך לבדוק טעמים בתיבול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *