
המצרכים –
מרק
חלקי 4 כרעיים או חלקי עוף
בצל גדול
שיני שום
עגבניה
4 תפוחי אדמה חצויים
מעט שמן
2 כפות א.מרק עוף
2 כפות חוואיג' למרק
כפית כמון
כפית כורכום
פלפל שחור
מלח
צרור כוסברה קצוצה
אופן הכנה –
נבשל חלקי עוף
להרתחה. נוסיף בצל חצוי
כמה שיני שום תפוחי אדמה ושאר התבלינים.
לאחר 20 דקות בישול
נוסיף כוסברה ונבדל עד שהכל רך על אש נמוכה מכוסה.
חילבה שלי
צרור כוסברה
10-12 שיני שום
לרסק בבלנדר
להוסיף לימון ללא הקליפה
2 פלפל חריף ירוק להוסיף
כף מלח
להוסיף מעט מים
להוסיף את החילבה המושרה כשעתיים במים
להמשיך לערבב בבלנדר
ולהוסיף מים קרים מאוד תוך כדי
החילבה מוקצפת ועולה מעלה
בתיאבון