ז'אבן -במיוחד למימונה – תרבחו ותסעדו

עדי מלול

 

איך מכינים את הז'אבן למימונה

מאת עדי מלול

 

המצרכים – 

קילו סוכר

2 כוסות מים

כף מיץ לימון

3 חלבוני ביצה

אגוזים חצויים סוכריות

אופן הכנה –

 

שמים בסיר את המים והסוכר מערבבים ומבשלים עד להסמכה כ-40 דקות.הסירופ מסמיך .

מוסיפים מיץ לימון מבשלים עוד 5 דקות ומורידים מהאש.

הסירופ צריך להיות דביק.

מקררים היטב.

מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הנוזל ,מקציפים כ0 20 דקות.

מעבירים לקערת הגשה יפה ומקשטים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *