עוגת פרג עם תפוחים וקינמון שנשארת טרייה ועסיסית
כל השבוע
מאת – דורית בל
מצרכים-
4 ביצים להפריד
כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס פרג טחון
כוס קוקוס
כפית קינמון
3 תפוחים קלופים וחתוכים קוביות
חצי כוס מיץ תפוזים
כוס קמח תופח
אופן ההכנה –
נקציף חלבונים עם סוכר
לאחר שיש קצף יציב נערבב לתוכו את החלמונים ,שמן
נערבב בקערה אחרת את היבשים והתפוחים.
ואז נערבב את קערת היבשים לתוך קערת הרטובים.לסירוגין עם המיץ .
לאחר שהתערובת אחידה נעביר ל- 2 תבניות אינגליש קייק.
אפייה 180 מעלות 40 דקות לבדוק עם קיסם למרכז העוגה.