עוגת פרג עם תפוחים וקינמון שנשארת טרייה ועסיסית כל השבוע

Dorit Bel
עוגת פרג עם תפוחים וקינמון שנשארת טרייה ועסיסית
כל השבוע
מאת – דורית בל
מצרכים-
4 ביצים להפריד
כוס סוכר
חצי כוס שמן
כוס פרג טחון
כוס קוקוס
כפית קינמון
3 תפוחים קלופים וחתוכים קוביות
חצי כוס מיץ תפוזים
כוס קמח תופח
אופן ההכנה
נקציף חלבונים עם סוכר
לאחר שיש קצף יציב נערבב לתוכו את החלמונים ,שמן
נערבב בקערה אחרת את היבשים והתפוחים.
ואז נערבב את קערת היבשים לתוך קערת הרטובים.לסירוגין עם המיץ .
לאחר שהתערובת אחידה נעביר ל- 2 תבניות אינגליש קייק.
אפייה  180 מעלות 40 דקות לבדוק עם קיסם למרכז העוגה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *