עוגת גבינה ושמנת ב 5 דקות!
המתכון של נעמה קדוש
מצרכים –
תחתית –
200 גרם ביסקוויטים טחונים דק
150 גרם חמאה
מלית
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
250 גרם גבינה לבנה
3 גביעים של שמנת חמוצה
2 כפות קורנפלור
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה –
תחתית – לטחון יחד ביסקוויטים לערבב עם חמאה ולהדק לתבנית עגולה בקוטר 24
הגבינה
לערבב את הביצים והסוכר ולהוסיף את שאר חומרי המלית לערבב יחד הכל
לצקת מעל הפירורים
לאפות בחום 150 מעלות כשעה או עד להזהבה של השוליים בלבד במרכז היא עדיין אמורה להשאר רוטטת .. היא מתייצבת במקרר
לא חייבים אבל מוסיף
ציפוי –
250 מל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
מקציפים יחד המיקסר עד לקבלת קצפת יציבה
מורחים על העוגה לאחר שהיא מתקררת
בתאבון