בורקס ביתי הבצק המדהים והפריך

Charmaine Berman
בורקס טורקי ביתי
 פריך מאוד !!
מצרכים- 
480 גרם מים פושרים (אני שוקלת הכל)
חצי כפית סוכר
1 כף חומץ
1 כף שמן
1 כפית מלח
720 גרם קמח
חצי כפית אבקת אפיה
להכין תבנית עם –
2 כוסות שמן
מילוי-
תרד טרי וקצוץ
בצל מטוגן,
פטריות מטוגנות
כוס גבינת מוצרלה,
קצת גבינת פרמזן,
בולגרית או צפתית או פטה.
אופן ההכנה –
הבצק – מערבבים את החומרים , ללוש היטב את הבצק.
תנו לו לנוח שעה במקום חמים.
לשים את 2 כוסות שמן בתבנית  מחלקים בצק ל 12 כדורים.
לשים את הכדורים בשמן. להכניס למקרר כ 20 שעות (ללילה).
להוציא . הניחו את כל 12 הכדורים על משטח משומן וללחוץ כל אחד לעיגול שטוח קטן.
לכסות.
תנו לכדורים לנוח 30 דקות.
פותחים כל כדור על משטח השיש לעובי דק דק ממש שקוף.
מפזרים מילוי – קצת מהתרד ,בצל גבינות או פטריות .שמים בקצה ומגלגלים .
מסדרים בצורת שבלול.
אופים 220 צלזיוס כ – 20 דקות.
איך פותחים את הבצק – הוידאו כאן 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *